Hallen tilgængelig fra 21/8

Anvendelse af hallen er i år muligt i tidsrummet 21. august – 30. september 2023:

Når det regner eller bliver tidligt mørkt, kan hallen i år tages i brug af sommermedlemmer som følger:

  • På hverdage kl. 15.00-21.00,
  • Lørdage og søndage kl. 10.00-16.00.

 Klubben betaler leje for ovennævnte. Adgang til hallen kan ske 30 minutter før og 30 minutter efter ovennævnte tidsrum. Sommermedlemmer med nøglebrik til hallen kan bruge denne til at åbne yderdøren til denne.

Som altid spilles der indendørs med rene sko og tøj fri for rødt grus og andet snavs.

Vi anbefaler, at man fortsat i videst muligt omfang benytter banerne udendørs.  

Organiseret træning og holdkampe kan finde sted indendørs, hvis der er reserveret baner hertil jfr. tidligere meddelelse pr. mail til holdledere og trænere.   Dette sker igennem henvendelse til den reservationsansvarlige, Torben Sejer. Hvis et af klubben organiseret forløb med træning eller holdkamp pludseligt må gå indendørs på grund af vejrforholdene, har disse forløb forret frem for frie reservationsforløb.

Flere medlemmer har tidligere anvendt hallen ud over det aftalte tidspunkt. Vi opfordrer på det kraftigste til, at alle undlader at gøre dette. Det giver ekstraregninger til klubben og skader forholdet til kommunens folk.

OBS: Medlemssekretær Elisabeth Jensen arbejder på højtryk sammen med Susanne i Idrætssekretariatet på, at alle nøglebrikkerne hos vores sommermedlemmer kan anvende nøglebrikken allerede fra mandag. Vi er kommet i tidnød, da vi har valgt at åbne hallen en uge tidligere end oprindeligt antaget.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Rødovre Tennisklub